RODICA UBIJEĐENA DA JE OVO RAZLOG UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ: Sve je počelo prije 2 godine kada su prodali kuću - Izvorno

RODICA UBIJEĐENA DA JE OVO RAZLOG UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ: Sve je počelo prije 2 godine kada su prodali kuću

“Prije dvije godine Goran je odlučio da proda kuću kako bi kupio kćerki stan. Lidija nije željela kuću, nego stan u Nišu pa je Goran radio od jutra do mraka i to sam u mijenjačnici, kako bi ispunio želju svojoj kćerki. Ubijeđena sam da su zbog tog novca ubijeni, za mene nema drugog razloga. Novca više nema, ne znam koja je suma bila u pitanju, uglavnom pare nisu nađene”– kazala je ožalošćena rođaka.

“Čitavoo selo možete pitati, nema niko ko će da vam kaže nešto loše o njemu. Svi plaču za njima i oni koji su ih znali, i oni koji su samo čuli za njivhovu smrt”.

I dalje je nepoznato kada će nesretma porodica Đokić biti ispraćena na vječni počinak, jer su naložene nove analize njihovih tijela u Zavodu za sudsku medicinu.

“Javilii su nam iz Zavoda za sudsku medicinu da su prebačeni u kapelu, te da ih možemo preuzeti radi sahrane. Mi smo orrganizirali prijevoz iz Niša, jer ovdje tri auta nemaju da ih dovezu. No, jutros su nam javili da se još ništa neće znati do daljnjeg, te da su potrebne dodatne analize. Samo mogu reći da onaj ko je ovo uradio nije monstrum, nego je više od toga, ne mogu naći riječi da ga opišem”– kroz suze je ispričala ona.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *