SKANDAL U BOLNICI U MLADENOVCU! “Ti imaš grudi, ONA ZADNJICU… zajedno savršen paket!” Danijela tvrdi da je doktor HTEO TROJKU sa njom i lekarkom - Izvorno

SKANDAL U BOLNICI U MLADENOVCU! “Ti imaš grudi, ONA ZADNJICU… zajedno savršen paket!” Danijela tvrdi da je doktor HTEO TROJKU sa njom i lekarkom

Sigurni smo da ste do sada više puta čuli vijest o malverzacijama u zdravstvenim ustanovama, a o odnosima ljekara i pacijenata suvišno je i govoriti. Danas vam donosimo priču iz Srbije, o kojoj se mnogo piše u proteklih 24 časa.

Žena po imenu Danijela Ranković (44), korisnica Gerontološkog doma u Mladenovcu, koja je tamo smještena zbog povrede kuka, optužila je doktora Igora Vargu da ju je uznemiravao sek sualno. Ona je za medije izjavila, da joj je doktor slao poruke gde je govorio kako ima dobre grudi, a njena doktorica zadnjicu, te da bi želio trojku sa njima.

Na način na koji je Danijela ispričala ovo za medije, vidi se da su je poruke od doktora i više nego uznemirile. On joj je pisao i kad je imao se<s i sa kim. Danijela je u Gerontološki centar došla nakon teške povrede, jer nije imao ko da se brine o njoj.

“Doktor Igor Varga mi je slao poruke kako imam dobre sise i da moja doktorica ima jako dobru guzu, te da je otvoren za sve vrste zabava. Osjećala sam se jako ugroženo kao žena. Zatim mi je teško palo što je moja doktorica dobila otkaz. Strašno je da jedan doktor ima takve misli, a da ostane nekažnjen. No, ovo nije sve, Portir joj je pisao da mu da da bude sa njenom kćerkom, koja ima svega 13 godina. Nakon moje prijave direktorici, on je kažnjen, novčano i disciplinski, a sa dokttorom Vargom, još ništa”- ispričala je Danijela.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *