ŠOK! POZNAT IDENTITET UBICA ĐOKIĆA! Goranu oteli pištolj pa ga ubili? Zločinci ostavili tragove, a u jednoj nameri nisu uspeli…(FOTO) - Izvorno

ŠOK! POZNAT IDENTITET UBICA ĐOKIĆA! Goranu oteli pištolj pa ga ubili? Zločinci ostavili tragove, a u jednoj nameri nisu uspeli…(FOTO)

Nekoliko dana nakon što su pronađena tijela porodice Đokića, Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i kćerke Lidije istraga povodom njihovog ubistva  urodila je plodom. Pronađene su osobe koje se dovode u vezu sa ovim okrutnim ubistvom, a ako se svi dokazi ispostave kao tačni oni bi se mogli naći za 2 sedmice pred licem pravde.

Završena obdukcija: Poznato kako je ubijena porodica Đokić - N1

Naime, riječ o dvojici muškaraca iz Aleksinca koji su poznavali porodicu Đokića. Osim njih, osumnjičenih ima još, kao i materijalnih tragova zbog čega istraga još uvijek traje. Kako se navodi motiv ubistva najvjerovatnije jesu pare, a riječ je o cifri od 100.000 eura.

Porodica Đokić ubijena sa po dva metka | Info | Crna hronika

Kako je navedeno u saopštenju, porodica Đokić je ubijena iz vatrenog oružja, pri čemu su  Goran i njegova  supruga Gordana zadobili rane u predjelu glave, dok je njihova kćerka spaljena do neprepoznatljivosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *