STIGLI REZULTATI: Oglasila se Marija Kulić iz BOLNICE u Turskoj – OVA JE PORUKA MNOGE NATERALA NA SUZE…Pa, nije valjda?! (FOTO) - Izvorno

STIGLI REZULTATI: Oglasila se Marija Kulić iz BOLNICE u Turskoj – OVA JE PORUKA MNOGE NATERALA NA SUZE…Pa, nije valjda?! (FOTO)

Među najpopularnijim rijaliti zvijezdama svakako su Miljana Kulić i njena majka Marija. Naime, svojom pojavom i izjavama Miljana je postala osoba o kojoj svi mediji pišu, zahvaljujući čemu  ona zaradi 250.000 eura za sezonu. Ove sezone rijalitija sa njom nema njene majke, koja je već neko vrijeme u lošem zdravstvenom stanju. Inače, Mariji je prije nekog vremena dijagnosticiran tumor štitne žlijezde zbog čega je ona jedno vrijeme išla na redove hemoterapije.Naime, primjetno je da je ona puno smršala u posljednje vrijeme, a povodom svega Marija se nedavno  oglasila i društvenoj mreži Instagram gdje se zahvalila svima na riječima podrške koja joj puno znači.

Marija Kulić Biografija - Biografija.org

“Dobro sam, moje stanje je pod kontrolom, i vjerujem da ču ovog puta da pobijedim”– napisala je Marija koja se trenutno nalazi na medicinskim ispitivanjima u Turskoj.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *