ANDRIJA MILOŠEVIĆ POSTAJE OTAC! NAKON 10 GODINA VEZE OSTVARILA IM SE NAJVEĆA ŽELJA: Evo kako izgleda njegova djevojka (FOTO) - Izvorno

ANDRIJA MILOŠEVIĆ POSTAJE OTAC! NAKON 10 GODINA VEZE OSTVARILA IM SE NAJVEĆA ŽELJA: Evo kako izgleda njegova djevojka (FOTO)

Nedavno su u dom porodice Milišević-Tomić stigle radosne vijesti, zbog čega su budući roditelji i više nego sretni.

Ljubavni par Sandar Tomić ii Andrija Milosević sa velikim nestrpljenjem čekaju da postanu roditelji, a ova radosna vijest ih je mnogo usrećila jer su je dugo priželjkivali.

“Sandra i Andrija kada su saznali da će postati roditelji skakali od sreće. Napokon im je se ispunila velika želja. Predvidjel su im da će biti brižni roditelji, a to se baš vidi kada se igraju sa djecom svojih prijatelja”- rekao je izvor.

Još prije nekoliko godina Andrija je u jednom intervjuu rekao da je Sandra ostvarenje njegovih snova.

“Sandra i ja smo u vezi već više od 18 mjeseci i vjerujte da uživamo u ljubavi. Naš svaki slobodani momenat provodimo zajedno i trudimo se da vrijeme između poslovnih obaveza kojih je zaista mnogo iskoristimo što bolje. Mnogo putujemo, provodimo se i mogu da reći da sam u Sandri našao sve ono što sam tražio da ima jedna djevojka”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *