DŽEJLA PRESELILA U BARCELONU, A ONDA STIGLA PONUDA OD MARIJE ŠERIFOVIĆ: Evo šta joj je rekla, Ramovićka oduševljena - Izvorno

DŽEJLA PRESELILA U BARCELONU, A ONDA STIGLA PONUDA OD MARIJE ŠERIFOVIĆ: Evo šta joj je rekla, Ramovićka oduševljena

Mlada pjevačica Džejla Rammović spakovala je svoje stvari i napustila Balkan, a razlog je obrazovanje u koje želi da ulaže.

Džejlu je podržal Marija Šerifović kada joj je kazala da je upisala fax u Barceloni i da se planira preseliti u Barselonu. Marija joj je navodno obećala i finansijsku pomoć ukoliko joj bude bila potrebna.

“Dvoumila je se oko preseljenja u Španiju jer to zahtjeva jako puno novca, ali roditelji su joj kazali da se ne brine i da je njeno samo da bude istrajna u školovanju, a da će se oni pobrinuti za sve ostalo”

“Džejla je o svemu tome obavijestil i svoju velika prijateljicu Mariju Šerifović s kojom se konsultuje oko svega. Da Džejli karijera neće nigdje pobjeći u to je Marija sasvim sigurna, a smatra da je jako važno da se obrazuje i da radi na sebi. Ona joj je ponudila čak i finansijsku pomoć, ali to Džejli za sada nije potrrebno”- ispričao je izvor.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *