MAJKA JOJ ČUVA SVINJE I OVCE, A OTAC NE ŽIVI S NJOM: Ceca želi da se vrati na selo u Žitorađe, A EVO KAKO IZGLEDA NJENA RODNA KUĆA (FOTO) - Izvorno

MAJKA JOJ ČUVA SVINJE I OVCE, A OTAC NE ŽIVI S NJOM: Ceca želi da se vrati na selo u Žitorađe, A EVO KAKO IZGLEDA NJENA RODNA KUĆA (FOTO)

Svi već dobro znaju da je pjevačica Ceca R<znatovic rođena u selu Žitorađe u blizini Prokuplja, tu je i odrasla sa sestrom Lidijom, ocem Slobodanom i majkom Mirom.

Jednom prilikom, Ceca je sve iznenadila kada je priznala da bi radije živjela na selu, nego u Beogradu, ali obaveze joj ne dozvoljevaju da to i učini.

“Voljela bih otići živjeti na selu, ali mi obaveze ne dozvoljavaju. U Beogradu se gušim u smogu, ali trpim nekako” – rekla je Ceca.

U samom centru Žitorađe nalazi se velika bijela kuća sa ogradom, za koju su mještani rekli da pripada porodici Veličković, ali da tu živi samo Slobodan, dok je Mira u drugoj kući. Evo šta neki od komšija imaju reči za Cecu i njenu porodicu.

“Veljka često viđam, spava kod svog dede. Matori živi ovdje pored mene, a majka je dole, ima još jedna kuća. Mira tamo drži stoku, radi. Prije smo mi išli jedni drugima na kafu, a sada već ne. Mira je uvijek u poslu, ona sprema zimnice za sebe, za Cecu i Lidiju”- ispričala nam njihova prva komšrinica Dragica.

“Ce<a kada dođee ovde uvijek je opuštena, obuče stare stvari na sebe i radi po kući. I u staroj kući pomaže majci, da opere i počisti. Ona prošeta psa, javi se svima, nasmije se, ljubazna je uvijek. Dok joj je sestra Lidija drugačija, ona je se odvikla od sela, i malo nas gleda sa visine. U poslednje vrijeme najviše viđam Veljka, tu dolazi zbog farme i posla koji je ovdje pokrenuo”- ispričao je komšija Dejan.

“Iza stare kuće ima pijaca, odmah iza bazena, Ceca je lično iz svog džepa dala pare da se asfaltira pijaca i da se dovede u red. Njena majka Mira je jako fina i vrijedna žena. Ona gaji stoku, živinu, sprema im zimnice, pa je uvijek u staroj kući. Slobodan je isto jako dobar čovjek, ali ga slabije viđam u posljednje vrijeme”- rekao je Dejan.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *