Auuuu: VELJKO TRAŽIO DA SE OVA SNIMKA NIKAKO NE OBJAVI- Ovako on reaguje kada ga sestra Anastasija iznervira- Pokrvili se! SVE ZABELEŽILA KAMERA (VIDEO) - Izvorno

Auuuu: VELJKO TRAŽIO DA SE OVA SNIMKA NIKAKO NE OBJAVI- Ovako on reaguje kada ga sestra Anastasija iznervira- Pokrvili se! SVE ZABELEŽILA KAMERA (VIDEO)

Veljko Ražnatović, Cecin i Arkanov jedini sin, bavi se boksom- sportom koji je nasilan i zatjeva eksplozivan temperament. Međutim, čini se da je Veljko postao takav i u svakodnevnom životu i da se sada ponaša nasilno i prema ljudima koji su mu bliski i koje voli!

Iako to rijetko pokazuju na društvenim mrežama, djeca Cece Ražnatović su veoma bliska. Kao i svaki brat i sestra, tako i Anastasija i Veljko imaju svoje svađe. Međutim, kada vam je brat profesionalni porac, ovakve svađe se nikada ne završe dobro.

Na fan profilu Veljka Ražnatovića nedavno se našao videozapis njihove male svađe. Veljko je uzeo Anastaijinu kosu i čupao je a ona je rekla da je boli. Kako se sve završilo možete pogledati na videu u nastavku:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *