Pevačica opet OBRUŠILA NA SRBE – Severina spomenula Srebrenicu, a onda URNISALA sina poznatog SRPSKOG POLITIČARA..Gde baš na njega? (FOTO) - Izvorno

Pevačica opet OBRUŠILA NA SRBE – Severina spomenula Srebrenicu, a onda URNISALA sina poznatog SRPSKOG POLITIČARA..Gde baš na njega? (FOTO)

Poznata pjevalčica Severina Vučković opet je glavna tema Balkana. Od nje smo do sada navikli uglavnom da čitamo vijesti u vezi njenog braka.

Severina je prije nekoliko dobila i poziv da radi na jednoj Bosanskoj televiziji, na prvu je pristala za jako dobre novce, ali kada je saznala da je Milorad Dodik vlasnik te televizije, odbila je uz riječi da ne želi biti pod komandom čovjeka koji negira genocid u Srebrenici.

“Ne želim uopšte učestvovati u projektu sa osobom koja vrijeđa žene na najbrutalniji način i koji ne priznaje genocid u Srebrenici”.

“Da pregovarala sam dugo sa TV Una, imali smo jako prijatne radne sastanke i dogovorili smo da ćemo raditi, čak smo krenuli i sa okupljanjem ekipe. No, kada sam saznala da je Dodikova televizija, odustala sam odmah”- rekla je Severina.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *