SVI JE PAMTIMO KAO JEDNU ORONULU STARICU, a samo da vidite slike iz mladosti IMA DA VAM OČI STANU ZBOG NJENE LEPOTE…OVO je Jovanka kojoj se TITO BACIO POD NOGE (FOTO) - Izvorno

SVI JE PAMTIMO KAO JEDNU ORONULU STARICU, a samo da vidite slike iz mladosti IMA DA VAM OČI STANU ZBOG NJENE LEPOTE…OVO je Jovanka kojoj se TITO BACIO POD NOGE (FOTO)

Jovanku Broz svi pamtimo kao debelu staricu koja je stalno pratila Josipa Broza Tita. Međutim, prije nego je postala starica, ona je bila veoma lijepa i zgodna. Možda ćete se šokirati kada vidite kako je izgledala, ali realno gledajući- ni Tito ne bi htio ništa ispod ovakve ljepotice!

Jedan slovenački autor odlučio je da prikupi starije slike Jovanke Broz. Ona je zaista bila prelijepa djevojaka u to vrijeme, kao današnje holivudske ljepotice. Zaista je imala tu neku unikatnu ljepotu i nije ni čudo što ju je Josip Broz Tito izabrao za svoju suprugu. Kada su ove fotografije iz njene prošlosti objavljene, svi su ostali šokirani  jer su Jovanku upamtili kao debelu staricu.

Da li je se vi sjećate?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *