MILICA SVE ŠOKIRALA! “Varao me sa mojom majkom dok sam se PORAĐALA”: Šokantna ispovest tiktokerke, evo kako je OTKRILA (VIDEO) - Izvorno

MILICA SVE ŠOKIRALA! “Varao me sa mojom majkom dok sam se PORAĐALA”: Šokantna ispovest tiktokerke, evo kako je OTKRILA (VIDEO)

Nedavno se na društvenim mrežama našla ispovijest 21- godišnje Milice Đuričić koja je iznenadila sve. Naime, ona je ispričala kako ju je njen dečko po imenu Dejan  sa kojim je bila 8.godina u vezi varao sa njenom majkom, čak i onda kada se ona u bolnici porađala i rađala im dijete. Naime, njihova veza na početku bila je savršena, bili su nerazdvojni. Međutim, nakon nekog vremena on je počeo da ju varra, a svaki put kada bi saznala on je plakao i molio je da mu oprosti. U momentu kada je Milica otišla u bolnicu da se porodi ona je nazvala svog dečka da dođe, a on je rekao da je zauzet te ukoliko mogne doći će. Na kraju je došao, a Milica nije ni sumnjala da je razlog njegovog razmišljanja o dolasku zapravo prevara.

Gore i od seksa s drugom ženom? Sedam priznanja Hrvatica o prevari o kojoj  se šuti

Nakon nekog vremena, Milicu je pozvala komšinica kako bi joj pokazala snimke koje ima kod sebe. Kada ih je vidjela, Milica se šokirala,jer je na snimcima bila njena majka koja je odlazila i dolazila u njihovu kuću. Kako bi sve to provjerila odlučila je da uzme od supruga telefon. No, imala je šta i da vidi, poruke i golišave fotografije koje su njih dvoje razmjenjivali čalk i onda kada je ona bila u bolnici.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *