NAŠA POZNATA PEVAČICA PREŽIVELA PAKAO SA BIVŠIM MUŽEM- Bila sam sigurna da neće stati DOK ME NE UBIJE (FOTO) - Izvorno

NAŠA POZNATA PEVAČICA PREŽIVELA PAKAO SA BIVŠIM MUŽEM- Bila sam sigurna da neće stati DOK ME NE UBIJE (FOTO)

Nataša Đorđević je svojevremeno bila jedna od najpopularnijih pjevačica na našim prostorima, a mnogi njeni hitovi se i dalje slušaju. Na vrhuncu popularnosti, Nataša je odlučila da se povuče iz javnog života zbog privatnih razloga. Ona je jednom prilikom otvorila dušu, te iznijela nevjerovatne podatke o svome bivšem mužu koji je pokušao da je ubije:

”Poo povratku od doktorra primjetila sam da me Gooran, s kojim sam prekinula vezu još prije godinu dana, prati. Sporednim ulicama sam počela da vozim i da bježim od njega, onda sam primijetila da ga nema iza mene i pomislila sam dobro je pobjegla sam mu. Kada sam došla pred stan nisam mogla ni sumnjati da će me on čekati ispred, te me pokušati napasti. Mama je zašla iz auta, a ja sam tražila mjesto da se parkiram. Goran je tada iskočio ispred auta i počeo da lupa u prozor, pa je skočio na haubu. Odmah sam stisla na gas i počela da bježim, ali je on ušao u svoj auto i krenuo za mnom”- ispričala je Nataša.

“Stigao me je i počeo autom ta udara u moj pokušavajući da me baci sa puta. Mislila sam da će me ubiti. No, ipak sam bila prisebna i to me je spasilo, a on je prestao da ide za mnom kada sam se približila policijskoj stanici”.

Priznala je kako joj je ta situacija jako teško pala jer sa tim čovjekom ima sina. Ona se i dalje bavi muzikom, ali se ne pojavljuje u javnosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *