“NISAM JOJ JA MAJKA, NEK SE NJOJ NOSI!” Jovana Joksimović prvi put javno progovorila o Željkovoj ćerki iz prvog braka, a ovo je istina o njihovom odnosu…(FOTO) - Izvorno

“NISAM JOJ JA MAJKA, NEK SE NJOJ NOSI!” Jovana Joksimović prvi put javno progovorila o Željkovoj ćerki iz prvog braka, a ovo je istina o njihovom odnosu…(FOTO)

Jovana i Željko Joksimović navodno imaju brak na kojem bi im svi pozavidjeli. Na društvenim mrežama sve to izgleda divno ali u stvarnosti je to drugačije. Već smo čuli kakvi su oni kao osobe i kako se ponašaju prema komšijama a sada kada smo saznali kako se Jovana ponaša prema Željkovoj kćerki iz prvog braka- ostali smo šokirani!

Željkova kćerka Mina cijeli život je živjela kod svoje majke, kako ne bi smetala ocu i njegovoj novoj porodici. O odnosu između Jovane i Mine se mnogo pričalo a Jovana je napokon otvoreno dala svoju izjavu o tome. Rekla je da ona Mini ne može da bude drugarica niti majka i da će joj uviejk pomoći ukoliko to zatraži od nje ali njoj pomoć ne treba jer ima svoju majku.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *