OVO JE SIN TOME ZDRAVKOVIĆA, imao je samo 13 godina kada je pjevač preminuo: Evo kako SADA IZGLEDA, TEK DA ČUJETE ČIM SE BAVI (FOTO) - Izvorno

OVO JE SIN TOME ZDRAVKOVIĆA, imao je samo 13 godina kada je pjevač preminuo: Evo kako SADA IZGLEDA, TEK DA ČUJETE ČIM SE BAVI (FOTO)

Ovih dana, zbog filma “Toma” u kojem je naravno glavni lik Toma Zdravković, mnogo se priča o poznatom pjevaču i njegovoj porodici. Odlučili smo da pronađemo i njegovog sina i nakon što smo otkrili neke informacije, ostali smo oduševljeni!

2748259-aleksandar-zdravkovic-ff

Toma Zdravković u braku sa Gordanom Zdravković dobio je sina Aleksandra. Aleksandar je imao samo 13 godina kada je njegov otac preminuo a ubrzo nakon toga se Aleksandar vratio u Toronto- grad gdje su se njegovi roditelji i upoznali.

PREDSTAVLJAO SE BEZ OČEVOG PREZIMENA, A NJEGOVE PESME DUGO NIJE RAZUMEO Ovo  je sin Tome Zdravkovića, koji živi daleko od Srbije

Aleksandar kaže da je bio premlad da bi shvatio šta je njegov otac značio za muziku i ljude u Srbiji i regionu. Kasnije je počeo da razumije njegove pjesme i tekstove pa se i sam zaljubio u muziku. Sada ima svoj muzički studio u Torontu gdje proizvodi hitove. Pa ne kažu uzalud da jabuka ne pada daleko od stabla!

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *