SKANDALOZNA TUČA U RIJALITIJU – Ščepala je za kosu, pa je PESNICOM IZUDARALA U GLAVU pred kamerama..SVI U ŠOKU! (VIDEO) - Izvorno

SKANDALOZNA TUČA U RIJALITIJU – Ščepala je za kosu, pa je PESNICOM IZUDARALA U GLAVU pred kamerama..SVI U ŠOKU! (VIDEO)

Prvi VIP Veliki Brat koji se emitovao 2013. godine ostao je upamćen po ženskoj tuči čije su učesnice bile manekenke Nevena Miličević i Ivana Stamneković Sindi, koja je poznata i po tome što je bila članica muzičke grupe Models.

Tada se pričalo kako se njih dvije nisu mogle zbog dečka, a svađa koja se tog dana desila bila je jedna od prvih u ovom vidu takmičenja, kulminirala je udarcima i čupanjem, a nakon toga je Nevena izbačena iz kuće VB. Sindi je zadigla Neveninu suknjicu kako bi pokazala da ona ima celulit, a Nevena je eksplodirala pa počela da čupa Sindi za kosu i rukom ju je udarila u glavu.

Ivana danas ima 42 godine i izgleda nikad bolje, a evidento je da se malo doradila, ali umjereno i lijepo. Savkodnevno na Instagramu izaziva divljenje zbog svojih zanosnih oblina, a sportu je odana godinama. Nevena je godinama bila u Americi, gde je živjela i radila, ali kada je počela pandemija ona se vratila u Srbiju, gdje je nastavila da vrijedno radi na novim projektima modelinga.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *