NE LIČI NA SEBE! Imao TEŠKU NESREĆU u Bosni pre par godina, OVO JE SIN DRAGANA STOJKOVIĆA: Ne pojavljuje se u javnosti, evo kao izgleda (FOTO) - Izvorno

NE LIČI NA SEBE! Imao TEŠKU NESREĆU u Bosni pre par godina, OVO JE SIN DRAGANA STOJKOVIĆA: Ne pojavljuje se u javnosti, evo kao izgleda (FOTO)

Dragan Stojković Bosanac jedan je od napopularnijih članova žirija, a ujedno i vjerni član žirija već 7 godinu za redom. Poznat po svojim čestim izjavama , kao i po odlukama koje se uvijek čekaju zadnje. A iako je medijski eksponiran, malo toga se zna o njegovom privatnom životu. Naime, rijetko kada smo ga u javnosti mogli vidijeti sa suprugom  Dunjom, sa kojom ima sina Aleksandra i kćerku, Aleksandru koja je inače popularna pjevačica. Bosanac je u posljednje vrijeme nekoliko puta prozvan od strane Cece, kao članice pomenutog žira za svoju kčerku, navodeći da ako je tako dobar kompozitor zašto od kćerke nije napravio veliku zvijezdu.

Dragan Stojković Bosanac – Biografija 2020, Visina, Težina

Prije nekoliko godina, i njegov sin dospio je u žižu javnosti kada je doživio tešku saobraćajnu nesreću u Bosni. Tada je on sa svojim “mercedesom” udario u banderu i zadobio teške tjelesne povrede. U  nastavku pogledajte kako on izgleda.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *