“PIPALI SU ME MNOGI, SADA MI JE ŽAO ŠTO SE NISAM VIŠE NUDILA” Lepa Lukić otkrila zbog čega se najviše kaje i ŠOKIRALA CELU SRBIJU! (FOTO) - Izvorno

“PIPALI SU ME MNOGI, SADA MI JE ŽAO ŠTO SE NISAM VIŠE NUDILA” Lepa Lukić otkrila zbog čega se najviše kaje i ŠOKIRALA CELU SRBIJU! (FOTO)

Lepa Lukić poznata je pjevačica koja se čak i u starim danima odlučila na avanture u rijaliti programima. Čini se da je Lepa Lukić jedna od onih koja se u starosti kaje što nije više toga uradila u mladosti pa sada još jednom pokušava da proćivi mladost. Kada vidite šta je rekla o svom ljubavnom životu, šokirati ćete se!

Lepa Lukić u svojoj mladosti bila je veoma lijepa djevojka za kojom su muškarci letjeli. Međutim, Lepa Lukić je rekla da su mnogi bili zaljubljeni u nju a rijetki su imali hrabrosti da joj priznaju osjećanja. A kada smo je pitali da li se sjeća svih svojih momaka i muškaraca s kojima je spavala ona je rekla da se ne sjeća ko je jučer pipao a kamoli prije 40 godina. Ipak da može ponoviti, bila bi malo razuzdanija, kaže Lepa Lukić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *