JELENA KARLEUŠA SE VRAĆA U ŽIRI ZVEZDA GRANDA, SVETLANI RAŽNATOVIĆ SU ODBROJANI DANI U ZG: Sve isplivalo na zvaničnom sajtu – GLEDAOCI U ŠOKU! (FOTO) - Izvorno

JELENA KARLEUŠA SE VRAĆA U ŽIRI ZVEZDA GRANDA, SVETLANI RAŽNATOVIĆ SU ODBROJANI DANI U ZG: Sve isplivalo na zvaničnom sajtu – GLEDAOCI U ŠOKU! (FOTO)

Jelena Karlueša bi.a je najomrženiji član žirija u muzičko natjecateljskom šou Zvezde Granda sve dok nije odlučila da napusti svoje mjesto u žiriju. Kada ga je naslijedila Svetlana Ceca Ražnatović, svi su shvatili da im Jelena zapravo nedostaje. Za sve koji imaju takvo mišljenje, imamo dobre vijesti!

Jelena Karleuša još uvijek je upisan kao član žirija u Zvezdama Granda. Mnogi kažu da Karleuše jedno vrijeme nije bilo na tom spisku a sada se ponovo pojavila, što možda znači da će se uskoro ponovo pojaviti u žiriju. Svi bi voljeli da vide Jelenu i Cecu jednu pored druge u žiriju pa ih je neko čak i fotošopirao jednu do druge. Svi znamo da su male šanse da se to dogodi jer one ne žele da surađuju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *