Našu poznatu voditeljicu muž ispipao za grudi pred gostima: Voditeljica nije znala šta ju je snašlo – MNOGO SE POSTIDELA, PA URADILA OVO…(FOTO) - Izvorno

Našu poznatu voditeljicu muž ispipao za grudi pred gostima: Voditeljica nije znala šta ju je snašlo – MNOGO SE POSTIDELA, PA URADILA OVO…(FOTO)

Nedavno se na internetu našao pomenuti snimak popularne voditeljice koji je kao i prisutne, ostavio sve bez teksta. Naime, popularna voditeljica Ena Popov povodom svog rođendana napravila je slavlje, a u trenutku kada su za nju gosti  pjevali rođendansku pjesmu, njen muž Nenad se malo više opustio te je na iznenađenje svih uhvatio svoju suprugu za grudi. Iznenađena voditeljka brzo je skinula ruke sa svojih grudi, a sudeći prema rekcijama bila je itekako postiđena.

Inače, popularna voditeljica svoju popularnost stekla je učećem u rijalitiju Veliki brat. Nakon toga, okušala se kao pjevačica a zatim kao voditeljica. Danas, je u skladnom braku sa suprugom Nenadom Čankom,sa kojim ima dvije djevojčice, Miju i Riju.

KAKAV FRAJER! OVO JE SUPRUG ENE POPOV Udala se za BIZNISMENA, imaju dve  ćerkice, a poručuju: "Nama ne trebaju filteri"

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *