SUPRUGA TOME ZDRAVKOVIĆA SE RASPLAKALA NAKON FILMA: Otkrila u koju ženu je Toma Zdravković bio zaljubljen, volio je tajno - Izvorno

SUPRUGA TOME ZDRAVKOVIĆA SE RASPLAKALA NAKON FILMA: Otkrila u koju ženu je Toma Zdravković bio zaljubljen, volio je tajno

Gordana je sinoć odgledala film Toma, o životu njenog pokojnog muža legendarnog pjevačaTome Zdravkovića.

“Toma je sada opet živ za mene. Uvijek je on sa mnom, ali kada sam videla film, to je bilo strašno”- rekla je Gordana kroz suze.

*Nevjerovatno je koliko je Milanov govor isti, njegovi maniri, nisam mogla ni zamisliti da će se toliko unijeti u Tomin lik. Zaista svaki njegov, pokret, gest, toliko me podsjeća na Tomu da vam to ne mogu opisati*.

*Život sa Tomom u početku nije bio lak, ali ni toliko težak. On je bio izgrađena ličnost i morala sam to prihvatiti. Toma je jako malo pričao, morala sam dolaziti do riješenja i saznanja šta voli a šta ne*.

*Toma je bio impulsivan, kada je nešto htio, to je morao da uradi. Htjela sam da živi svaki dan onako kako on misli da je najbolje, jer kada smo se upoznali već je bio bolestan. Mnogo je volio ljude, zato je i napisao pjesmu *Voleo bih da zagrlim sve nesretne ovog sveta*.

*Toma je sa Silvanom Armenulić bio veliki prijatelj, ali onaa je bila needostižna za njega. Mislim da nije imao hrabrosti ni da joj saopšti da je zaljubljen u nju. Silvana kada je poginula, Toma je bio jako očajan*- ispričala je Gordana.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *