CECA OD BOGDANA STARIJA 9 GODINA, KARLEUŠA OD DUŠKA 7, A ONA SE UDALA ZA 35 GODINA MLAĐEG: Nismo imali pojma da je toliko starija - Izvorno

CECA OD BOGDANA STARIJA 9 GODINA, KARLEUŠA OD DUŠKA 7, A ONA SE UDALA ZA 35 GODINA MLAĐEG: Nismo imali pojma da je toliko starija

Pjevačica Ceca Ražnatović ima 47 godina a njen dečko Bogdan Srejović je mlađi od nje devet i ima 38 godina. Oni su se upoznaali na jednoj zabavi, a pjevačica nije željela da priča o tome.

I pjevačica Jelena Karleuša je u braku sa fudbalerom Duškom Tošićem koji je mlađi od nje 7 godina, i jako dobro funkcionišu.

Kreator Verica Rakocevicc udala se za 35 godina mlađeg muzičara Veljka Kuzmančevića.

‘Mnogima je naša veza neobucna, ali i meni samoj mnogo su nenormalniji brakovi gdje su supružnici približno istih godina. Znali su me pogađati zlonamjerni komentari koji glase da je Veljko sa mnom zbog novca’- rekla modna kreatorka.

Nakon dva propala braka pjevačica Maja Marijana uplovila je u ljubavnu vezu sa 15 godina mlađim muškarcem.

‘Mene uopšte ne zanima šta ljudi misle, isključivo me po tom pitanju, zanima samo moje mišljenje. Oni što tako misle, poručujem im neka brinu svoju brigu i neka gledaju svoj život’- rekla je Maja Marijana.

Prije pet godine Goga Sekulić je se udala za 15 godina mlađeg sportistu Uroša Domanovića. Pjevačica je jednom prilikom priznala da joj prijaju mlađi muškaci više nego stariji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *