ISPLIVAO SKANDALOZAN SNIMAK DARKA I BARBARE! Pevač celo vreme snimao svoju dragu, a ona se okrenula i IZNENADILA SVE – Nije moguće da je OVO napravila…ŠOK! (VIDEO) - Izvorno

ISPLIVAO SKANDALOZAN SNIMAK DARKA I BARBARE! Pevač celo vreme snimao svoju dragu, a ona se okrenula i IZNENADILA SVE – Nije moguće da je OVO napravila…ŠOK! (VIDEO)

Darko Lazić već neko vrijeme je glavne tema u medijima. Njegov život je jednostavno šou i tako mlad proživio je sve i svašta. Nakon što je još jednoj djevojci napravio dijete a zatim je prevario i napustio, nestao je sa društvenih mreža. Sada se Darko ponovo vratio a njegove objave šokirale su sve pratitelje.

Darko Lazić dane provodi sa svojom novom ljubavnicom, Barbarom Bobak. Čini se da je potpuno zaboravio Gegićku, kao što je i prije njezaboravio Sevićku.

Darko se izgleda dobro razumije s novom partnerkom, što nam pokazuje i video koji je objavio na Instagram story. Naime, on je lupao rukom od kauč, pokazujući da nešto želi. Ona mu je dodavala daljinski, čokoladu i ostalo sve dok nije shvatila da on želi njenu stražnjicu! Barbara je zatim ustala i sjela mu u ruku.

SKANDALOZAN VIDEO DARKA I BARBARE: Snimao je dok gleda u telefon, a onda se  okrenula i ŠOKIRALA pratioce! | Magazin | Zvijezde i tračevi

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *