SRBI MORAJU DA BUDU KAŽNJENI! Niko nema prava da diže RUKU NA KOSOVSKU POLICIJU…Oštar napad HARADINAJA…(FOTO) - Izvorno

SRBI MORAJU DA BUDU KAŽNJENI! Niko nema prava da diže RUKU NA KOSOVSKU POLICIJU…Oštar napad HARADINAJA…(FOTO)

Još uvijek se strasti ne smiruju zbog dešavanja na Kosovu, a sve je krenulo još prije mjesec dana kada je Kosovska policija odlučila da poskida srpske tablice sa automobila na graničnom prijelazu Jarinje. Onda je krenuo bunt srpskih vozača, pa je tom prilikom upotrebljen i suzavac.

Kosovska policija je opet krenula da kontroliše apoteke i privredne subjekte, pod parolom crnog tržišta i šverca. Tom prilikom došlo je do pobune od strane srpskih civila, pa je policija otvorila vatru na njih, te su ranili par osoba.

Odmah je se oglasio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, kontaktirao je Miroslava Lajčaka i od NATO-a da odmah reaguje. Dao im je ultimatum ukoliko oni ništa ne poduzmu u roku 24 sata, on će poslati vojsku Srbije na Kosovo.

Sada se oglasio i predsjednik alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj, koji je stao na stranu policije, te je kazao da se žestoko treba odgovoriti na sve one koji napadaju policiju.

‘Na policiju Kosova niko prava nema da digne ruku, Država će stati iza njih, i svaki pobunjenik će biti žestoko kažnjen. Onaj ko bude narušavao javni red i mir, dobiće zasluženu kaznu’- napisao je Haradinaj na svom FB profilu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *