DEVOJČICE SE LEPE ZA NJEGA! Ovako DANAS izgleda sin Ane Brnabić, PA ISTI JE SVOJ TATA! Prva dama Srbije pokazala svog naslednika, KO LUTKA LEP!(FOTO) - Izvorno

DEVOJČICE SE LEPE ZA NJEGA! Ovako DANAS izgleda sin Ane Brnabić, PA ISTI JE SVOJ TATA! Prva dama Srbije pokazala svog naslednika, KO LUTKA LEP!(FOTO)

Ana Brnabić i njena partnerka Milica Dabović su najpoznatiji homose*sualni par koji također ima i dijete. Kada vidite kakvog sina njih dvije odgajaju, šokirati ćete se- na koga on liči?!

Ana Brnabić i Milica Đurđić dobile sina Igora posle DEVET GODINA LJUBAVI

Naime, Anin i Milicin sin već ima 3 godine a odrastao je u sijenci, bez da su ga pratile kamere. Premijerka je to uradila zbog njegove sigurnosti i nije dozvolila sa se on izlaže medijima, ali sad je konačno odlučila da objavi njegovu fotografiju. Međutim, ona je zamaglila sliku pa se i dalje ne može tačno vidjeti kako on izgleda ali se vidi da je fotografija napravljena u zimskom periodu i da dječak izgleda veoma zanimljivo i kul sa kapicom i naočalama. Sigurni smo da će i on biti poznat i snažan kao i žene koje su ga odgajale i koje zove “mama”.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *