Baka od 94 saznala da je MUŽ VARA: Njena osveta je na internetu pogledana 44 MILIONA PUTA! Nazvala je njegovu švalerku, smislila PAKLENI plan! - Izvorno

Baka od 94 saznala da je MUŽ VARA: Njena osveta je na internetu pogledana 44 MILIONA PUTA! Nazvala je njegovu švalerku, smislila PAKLENI plan!

Zamislite da sa jednim čovjekom provedete gotovo cijeli svoj život, sve dobre i loše dane, dobijete djecu i unučad i pred kraj života saznate da vas je on prevario! Šta bi uradili i kako bi se ponašali? Reakcija ove bake iznenadila je cijeli svijet, pogledajte je u nastavku…

Vjerujemo da bi svima bilo krivo kada bi saznali da ih je partner nakon toliko godina prevario, ali isto tako mislimo i da većina ne bi ništa poduzela povodom toga- što zbog godina zajedničkog života, tako i zbog toga što ne bi željeli da brinu porodicu sa takvim “glupostima”.

Međutim, ova baka se sprijateljila sa ljubavnicom svog muža i pozvala ju na piće. Ljubavnica se toliko napila da joj je glava završila u tanjuru a zatim je pozvala svog muža i rekla mu da može da vodi svoju ljubavnicu iz njene kuće.

@sassygran

#sassygran

♬ original sound – Giovanni and Doris

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *