ŠOKIRALA NACIJU! STARLETE SU KAO WC PAPIR, BACE SE ZA JEDNU NOĆ! Jovana Jeremić otkrila kako osvaja MOĆNE MUŠKARCE, oni je muvaju posle RAZVODA! (FOTO)

Jovana Jeremić trenutno je jedna od najpopularnijih voditeljki u regionu. Svoju popularnost stekla je ulogom voditeljice na Happy tv-u gdje je radila deset godina, ali i oštrim jezikom koji nikoga nije ostavio bez komentara. Ovih dana popularna voditeljica ponovo je u centru pažnje, a ovaj put zbog izjave o muškarcima koji joj se udvaraju. Inače, poznato je da se voditeljica razvela od svog supuruga sa kojim ima i kćerku, zbog čega je meta mnogih muškaraca. Tako je ona izjavila da je ona meta moćnih muškaraca, bdući da takve i privlači i da joj se takvi udvaraju.

Jovana Jeremić brutalno odgovorila koleginici

Voditeljka je zatim pojasnila, da muškarci koji imaju para zadovolje sebe kroz novac jer pored sebe mogu uvijek da imaju starletu, koja se koristi kao wc papir i baci za jednu noć.Međutim, takvim muškarcima treba lijepa i inteligentna žene, koja je ostvarena u svakom smislu, te isto tako hladnokrvna spolja i vrela iznutra,dodala je ona.

Jovana Jeremić o PRELASKU na televiziju Pink! Ovo je PRAVA ISTINA!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *