ONA JE POD NADZOROM POLICIJE! Za ovu osobu se sumnja da KRIJE tajnu Matejevog nestanka…ODUZET JOJ PASOŠ, NE SME NAPUSTITI SRBIJU!

Još uvijek nije jasno zašto do kraja nisu ispitani Matejevi prijatelji, koji su jako brzo pušteni nazad kući u Split. Oni su do prije par dana bili u karanteni, i tek sada će da dođu u hrvatsku policiju koja je sigurna da oni znaju nešto, ali da to ne žele da kažu. Zaintrigirala je sve djevojka Sanja S. koja se odjednom pojavila u ovoj priči.

Za nju se zna da je njoj posljednjoj uputio poziv, a sa druge strane ona je u hrvatskoj policiji dala dvije izjave. Rekla je prvo da ga nije čula od glasne muzke iz kluba, a onda je par dana poslije rekla da je imala samo propušten poziv od njega.

Za Sanju S. se zna da je jako moćna i da ima firmu brodova u Splitu, a sada se saznalo i to da je Matej radio za nju kao skiper, te je ona izjavila da je Matej znao često uzimati opijate kako bi lakše podnio svoj teški posao.

Ona je na svoj profil stavila crnu sliku kao znak podrške, a za nju se vjeruje da je ona njemu trebala biti kao kontakt te noći sa trećom osobom, te je iz tog razloga pod nadzorom poliicije, a nakon svega izbrisala je sve profile na društvenim mrežama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *