PEVAČICI OTETO DETE, JOVANA JEREMIĆ UMEŠANA U SVE: VODITELJKA OTKRILA SVE DETALJE, SINA NIKAD VIŠE NIJE VIDELA! (FOTO) - Izvorno
admin 2022-01-29

Voditeljka Jovana Jeremić je otkrila aferu pjevačice Dragice Lazić Petrović poznatije kao Gaga Dolar, kojoj je suprug navodno oteo dijete.

Ovu informaciju je Jovana prenijela u programu uživo, što je potvrdila i pjevačica koja je vidno klonula duhom. Pjevačica je otkrila i kroz kakav pakao prolazi od kako je ostala bez djeteta.

Riječ je o maloljetnom dječaku Mihajlu koji je rođen 16. januara 2015. godine, a afera otimanja djeteta traje od 2019. godine, kada je suprug prijavio zbog fizičkog maltretiranja djeteta.

Sve se dešavalo kada je suprug otkrio da pjevačica hoće da se razvede od njeg zbog fizičkog i psihičkog maltretiranja. Ona je tražila od snahe pravnice da potraži pomoć u ambasadi i mup-u oko razvoda, a on je 7. septembra 2019. godine nakon što je to čuo, otišao u policiju i slagao da je ona pretukla njihovog dječaka.

Kada se policija pojavila na vratima, pjevačica je mislila da su došli zbog njenog zahtjeva, a bilo je sasvim suprotno.

Gaga Dolar tvrdi da je posljednji put dijete vidjela i imala kontakt sa djetetom kada je imao 4 godine, dok je sada u januaru napunio 7 godina. Također, otkrila je i da je suprugova sestra prijetila joj i tražila od nje da ga ne prijavljuje.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*