VELIKA TUGA! Odmori se Siniša, čekamo te na mestu USPEHA… Slomljeni fanovi se opraštaju od MIHE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA (FOTO)

Siniši Mihajloviću se na veliku žalost bo lest s kojom se borio vratila po drugi put, te svakako sa sobom je donijela nove posljedice za njega. Leuke mija je teška bolest od koje je obolio i koja se neočekivano vratila u njegov život, a zbog svih tih liječenja i hemoterapija morao je ponovno na neko vrijeme napusti teren.

Njegovo odsustvo je donijelo poraz za porazom a njegovo radno mjesto stavilo se pod znak upitnika. Ni jednog trenutka niko nije spomeno da je Mihajlović podbacio kao trener, ali na sastanku koji je održan u Rimu gde se pojavilo čitavo rukovostvo i sam vlasnik povela se priča o njegovom odsustvu i bolesti zbog koje trpi klub.

Mnogi su mišljenja da je samo pitanje dana bilo kada će biti ovakav ishod, te da bi se on desio prije ili kasnije, ali ono što svakako niko nije nadao jeste jedna nefer ponuda koja je stigla na njegovu adresu. Predloženo mu je da preda ostavuku te da se odrekne dijela zarade a što je on svakako odbio pa je na žalost uslijedilo razriješenje dužnosti sa mjesta trenera Bolonje. Oglasili su se i čelnici kluba koji su istakli da razumiju njegvu borbu sa bolešću , ali da je sada došlo vijreme rastanka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *