JELENA KARLEUŠA POKAZALA CICA MACU! HA0S na društvenim mrežama…(FOTO)

Poznata pjevačica Jelena Karleuša je prije nekoliko mjeseci iznenadila sve kada je na svom Instagramu objavila da se razvodi nakon 14 godina braka sa Duškom Tošićem. U braku su dobili dvije kćerke Niku i Atinu, koje su sada velike djevojčice.

Razlog razvoda, kao i potencijalno pomirenje sa Duškom konstatno su jedna od glavnih tema u medijima. Iako još uvek nije razjansila tu temu, Jelena je otkrila da se želi ponovno ostvariti u ulozi majke. Karleuša je nedavno svojim fanovima zagolicala maštu odgovarajući na komentar Ele Dvornik, koja je rekla da je sanjala da se pjevačica porodila.

‘Sinoć sam sanjala da je Jelena Karleuša imala carski rez i da sam je morala držat za ruku kao moralna podrška, ali pobjegla sam čim su je počeli rezat. Izvini Jelena, ali imam traume od svojih no’ beba je bila preslatka, čestitam’- napisala je Ela. Jelena je odmah uzvratila: ‘Ja sam sigurna da u stvarnosti ne bi pobjegla draga moja. Tvoj san mi se svakako sviđa, baš bih voljela još jednu bebu! Poslije izlaska albuma, naravno’.

Svi razmišljaju sada, da li to znači da će Jelena i Duško svom braku pružiti još jednu šansu, i da li će Atina i Nika da dobiju još jednu seku ili brata, ostaje nam da vidimo. Jelena se oglasila putem storija i na svom Instagramu razniježila pratioce prije nekog vremena. Pjevačica je poznata po svojim humanim djelima, ali kao neko ko je vegeterijac i borac za ljudska prava. Ona je nedavno u veterinarskoj stanici uslikala macu gdje pokušava da pomogne u njenom zdravlju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *