JEZIVA SCENA ŠOKIRALA PUTNIKE U AUTOBUSU: Ovaj snimak svi treba da vide i da se ova žena pronađe i kazni! (VIDEO) - Izvorno
admin 2022-09-13

Odgoj djece je jako osjetljiva tema i nešto na šta nikada nećemo imati kompletno razrađen i tačan odgovor. Ssvako imaa različit pristup i svako dijete je rođeno drugačije, ali to ne znači da ne trebamo aktivno da tražimo riješenja, i pristupe koji donose rezultate koji će dijete dovesti do samog uspjeha i dobrote.

Neki ljudi na žalost nisu za othranjivanje djece, pa tako često od djeteta naprave osobe sa problemima jer se nisu brinuli za njih na adekvatan način. Sva djeca zahtjevaju veliku žrtvu i ljubav, a svako ima i komentar na loš odgoj. Sa vama danas dijelimo kontroverzan video koji je mnoge zgrozio, naročito one prisutne jer se desio u autobusu na liniji 88, kao što i sami vidite u priloženom snimku, putnici su galamili na babu koja je čuvala bebu i sa njom se natezala oko konzumiranja vode.

Beba je počela plakati i histerisati dok je baba ljutito i nervozno forsirala dijete da pije vodu i svi su burno reagovali na njen agresivni pristup. Beba je poslije zapravo htjela da pije tu vodu, ali joj je baba onda u inat odbijala da pruži vodu da dijete ugasi žeđ.

Izašla je iz autobusa na jednoj od stanica, a mnogi vjeruju da je treba kazniti i pod hitno je pronaći na osnovu tog videa. Sa druge strane su neki rekli da gledaoci i putnici pretjeruju i da svako ima pravo da odgaja dijete kako hoće i da ih ne razmazi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*