admin 2022-09-13

Jedan srbijanski muzičar je pronađen mr tav u Italiji, a riječ je o Ivanu Dragičeviću čije tijelo je pronađeno u šumi, u mjestu Montekio Mađore koje se nalazi u blizini Vičence.

Od svoje kuće je otišao bez novca, telefona i dokumenata, a kada se nije vratio, njegova majka koja je živela sa njim odmah je obavijestila policiju, te im saopštila da je njen sin nestao. Oni su zajedno sa dva tima vatrogasaca, kao i sa ekipom sa psima tragačima, odmah krenuli u potragu za njim. Koncentrisali su se na ove dijelove šume, jer upravo je tu Ivan najviše volio da šeta. Policija ga nažalost nije uspjela pronaći, a pronašao ga je jedan prolaznik u šumi između vija Kampestrinija U montekio mađore, koja je jedno od omiljenih šetališta stavnonika ovog kraja.

Načelnik ovog mjesta je rekao slijedeće: ‘Iako smo odmah angažovali policiju i vatrogasce, kao i civilnu zaštitu u nadi da ćemo pronaći Ivana živog, na žalost, nije došlo do takvog ishoda. Svoje najdublje saučešće izjavljujem porodici i u iščekivanju smo rezultata obdukcije kojaa će nam pokazati koji je uzrok njegove smrti’.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*