admin 2022-09-13

Slučaj Marijane Sejfert u odnosu na Mateja Periša nije dobio toliko veliku pažnju medija. Baš iz tog razloga možda više mjeseci nema ni traga a ni glasa o njoj. Polcija je u posljednjih par mjeseci u potpunosti obustavila potragu za njom, a jednom prilikom se oglasio i njen otac koji sumnja da je ona okončala svoj život, na planini Sljemen iznad Zagreba. Apelovao je na policiju da dobro pretraže ovaj teren, jer sumnja da mu je tu kćerka skončala život.

Već četiri mjeseca traje potraga za njom, a nadležni organi nisu uspjeli da rasvjetle slučaj njenog nestanka. No, sada su otkriveni novi detalji u okolnostima pod kojima je nesretna žena nestala koji bacaju novo svjetlo na cijeli slučaj. Navodno su roditelji Marijane Sejfert dobili informaciju da im je kćerka nasradala na Sljemenu, gdje je prema njihovim saznanjima, zagrebačka policija još uvijek nije tražila. Tokom istrage je Marijanin otac otkrio medijima kako u braku njegove kćerke i zeta nisu cvjetale ruže, iako je njen muž nadležnim organima ispričao potpuno drugačiju priču.

‘Karlo nam je rekao nakon četiri dana od nestanka da su sjedili za stolom 15 minuta i pričali, a znam da je njihov odnos bio veoma loš još od Nove godine, a bili su i pred razvodom, imali su problema’- rekao je otac Marijane Sajfert.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*