CELI SVET JE SAMO GLEDAO U NJIH! GOVOR TELA SVE OTKRIVA: Megan JEDNIM GESTOM rekla sve o svom odnosu s Harijem – Evo zašto se Kejt i Vilijam nisu držali za ruke! (VIDEO) - Izvorno
admin 2022-09-14

Jučer su se zajedno u Vindzorzu pojavili Kejt Midlton i princ Vilijam, Megan Markl i princ Hari kako bi se zahvalili poštovacoima kraljice Elizabete pa kako bi skupa pogledali šta je sve ostavljeno pred kapijom kraaljici u čast. Ovo ponovno ujedinjenje kraljevske porodice odjeknulo je u cijelom svijetu, a odmah nakon toga su krenule i analize, kako se ponašalo i da li je baš sve bilo kako treba.

 

Pojavljivanje princeze i princa od Velsaa sa vojvotkinjom i vojvodom od Saseksa, desilo se nakon dvije godine sukoba i ‘hladnog’ rata, otvorenih skandala, kao i diplomatskih reakcija.

Postalo je nekako i pravilo da uvijek poslije njihovih bombastičnih izjava dođe do izvjesnog pomirenja, ali ti odnosi nikada do kraja nisu riješeni. Očito je da sm*t kraljice ostavila po strani brojne porodične sukobe. Spojila ih je tuga a poziv Vilijama upućen Megan i Hariju da se pridruže njemu i Kejt u Vindzoru, pomogao je zbližavanju.

 

Zajedničko pojavljivanje prinčeva i njihovih supruga mnoge je obradovalo kako u Britaniji tako i u svijetu. Oni koji su bili jučer okupljeni ispred zamka su za medije rekli da su se dobro obradovali kada su vidjeli braću zajedno te su svi izrazili želju da to pomirenje potraje.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*