DOSTA JE BILO! OGNJEN AMIDŽIĆ NAKON RAZVODA DONEO KONAČNO ODLUKU: Spomenuo emisiju, vreme je za promene! - Izvorno
admin 2022-09-14

Najpopularniji srbijanski voditelj Ognjen Amidžić ove godine slavi 15. sezonu najgledanije esmije Ami G show. Prva gošća biće poznata pjevačica Aleksandra Prijović koja poslije velike pauze stiže u njegov studio.

Sa svojim timom ove sezone donosi novine u svoju emisiju, a ono što će svakako biti interesantno jeste i izgled studija koji kako mnogi kažu izgleda mnogo bolje nego prije. ‘Pauzaa je bila kratka, ali slatkaa. Za odmor nisam imao puno vremena, ali sam iskoristio dvije sedmice da otputujem malo van zemlje. Kada sam se vratio, zajedno sam sa svojim timom radio na pripremi 15. sezone, za koju obećavam da će biti luđa nego ikada’.

‘Nije lako u današnje vrijeme ispratiti sve trendove i biti u samom vrhu, ali iskren da budem, ja već 20 godina koliko sam u ovom poslu imam svoj fazon koji je publika prepoznala i voli, tako da ne odustajem od nekih dobrih, provjerenih stvari kada je emisija u pitanju’- rekao je Ognjen.

S obzirom na to da je u prošloj sezoni emisije promijenio boju kose i ofarbao se u plavo, pitali smo ga da li će ostati doslijedan svom stilu, a on je odgovorio kratko kroz smijeh: ‘Ne’. ‘Bilo je dosta, iako se nekima dopala ta promjena, mnogi su mi rekli da mi prirodna boja kose mnogo bolje stoji i da sam to zaista ja. Ponovo sam crn od ove sezone. Plavuše se bolje zabavljaju, bar tako kažu, ali u mom slučaju to nije tako’- rekao je nasmijani Amidžić.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*