admin 2022-09-14

Bivši dečko Miljane Kulić, koji je postao poznat zbog toga što je rekao da se zaljubio u Miljanu i da mu je to bila karta za rijaliti. Bili su u vezi tri godine, a mišljenje mnogih je bilo da je on zapravo sa njom samo iz koristi. Istog mišljenja je i njena majka Marija, koja je bila stalno u sukobu sa njim, i nikada nije imala lijepe riječi da kaže za njega.

Nisu zajedno više Miljana i Zola a ona je u prošloj sezoni Zadruge ušla sa novm dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, a sada je Zola odlučio da progovri o ovoj temi i iznio je neke detalji koji su šokirali javnost. Mnogo se spekulisalo o tome da su navodno Marija i Bebica u vezi, iako je on Miljanin dečko, pa se i sam Zola osvrnuo na tu temu, te je za medije rekao:

‘Mnogo se priča da su Marija i Bebica u nekom odnosu. Ja sam se čuo sa jednim drugom koji mi je rekao da se po Nišu priča da se Macanović loži na Mariju i da mu se sviđa. Za Mariju nisam čuo ništa, ali je Bebica u društvu pričao za Miljaninu majku ‘Uh, jest dobra, šta bih joj radio’. Degutantno mi je to! Vjerovatno ima nešto, vidjećemo u Zadruzi 6″ ako uđu’.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*