admin 2022-09-14

Zadruga je najgledaniji rijaliti program na našim prostorima, a prije nekoliko dana na oduševljenje brojnih gledatelja počela je šesta sezona koja nam je odmah pokazala da nas u narednih deset mjeseci očekuje svašta. Nakon nekoliko dana već su se pojavile prve simpatije među zadrugarima, bilo je žestokih svađa i okršaja, tako da samo možemo da zamislimo šta će se sve dešavati.

Imamo veliki broj novih učesnika koji već sada obećavaju da će itekako da se pokažu a jedna od njih je Urša Škofic iz Slovenije, kojaa je uspjela šokirati i osramotiti svoju porodicu. Nakon nekoliko dana već je započla romansu sa Lil Broksom iz Sarajeva, a njeni roditelji zbog kćerkinog ponašanja su prosto očajni.

‘Jako sam razočaran, srce me boli, nevjerovatno je šta je drugi, treći dan napravila, to mi ne ide u glavu nikako! Opustila se tek tako, zaboravila, srce me boli, razočaran sam baš. Slovenija bruji o tome, pišu slovenski mediji. Sramota me je što mi je to napravila! Vjerujem da ni vama ne bi bilo svejedno da vam kćerka to napravi. Ne podržavam ništa između njih dvoje! Razočarala me je do kraja! Supruga i ja trpimo užasne stvari zbog nje’- rekao je otac od Urše.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*