POSLE RAZVODA OD KARLEUŠE, NAŠAO NOVU LJUBAV… ZOVE SE MAŠA: Da li vam je lepša od Jelene? (FOTO)

vBivši muž Jelene Karleuše jedan od nasljednika bogate dinastije Karić, sada živ daleko od očiju javnosti. On je medijima bio interesantan upravo zbog braka sa Jelenom. aBojan Karić je sa Jelenom stupio u brak 2004. godine da bi samo nekoliko mjeseci kasnije doživio krah. Ljubav svog života pronašao je u Maši Nikolić. Oni uživaju u skladnom braku, a kruna njihove ljubavi su djeca, blizanci Tara i Teodor.

Kao razloge razvoda u medijima nikad nisu komentarisali, dugo su ih pratili razni novinarski natipsi, a Danijela kćerka Hafe i Dragomira Karića, osvrnula se tada na brak svog brata od strica i popularne pjevačice. ‘Nije se ona udala za njega zbog para, već su se voljeli. Mnogo je djevojaka koje žele ući u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. Lijepo sam se slagala sa njom, bila mi je jedna od omiljenih snajki.

Jelena je privatno jako pristojna i fina osoba, uvijek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem za nju. Imala sam lijepo mišljenje o njoj a i imam ga i dalje’- ispričala je Danijela jednom prilikom za medije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *