Silvija je 43 godine posećivala GROB muža, a onda saznala šta se KRIJE u njemu: Sada je potpuno slomljena… - Izvorno
admin 2022-09-25

Porodica iz Britanije u velikom je šoku nakon što su otkrili da su 43 godine posjećivali pogrešan grob. Silivija je dolazila na parcelu za koju je vjerovala da pripada njenom ocu Džonu Tomsonu, koji je preminuo 1979. godine i ostavljala je tu cvijeće kako bi obilježio svaki rođendan Božić i dan očeva.

Silvija se sa kćerkom Linet, užasnula kada je saznala da je tu sahranjen još jedan kovčeg. Shvatili su pogrešku tek nakon što su vidjeli objavu na Fb o pogrešno postavljenoj ploči na groblju ‘Viton Park’, koju su pomjerili nadležni. Potvrđeno je tada da su odavali počast na pogrešnom grobu. U toku je istraga kako bi se otkrilo kako je napravljena greška jer je njen otac, koji je preminuo u 51. godini od infarkta, ležao u neobilježenoj grobnici samo dvije paracele dalje. Linet je rekla da su zgroženi i da je njenoj majci Silviji slomljeno srce.

‘Ja svog dedu nikada nisam vidjela, ali moja mama posjećuje njegov grob već 43 godine i potpuno je skrhana. Slomi se kad god kaže kako je njen tata ležao misleći da niko od nas nije mario za njega, bez cvijeća, bez posjeta, ničega’. Predpostavlja se da su oni posjećivali grob Federika Brauna koji je preminuo iste godine kada je umro i Silvijin otac.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*