Kristijan u V*EL0J AKCIJI sa MALOLETNICOM, SVE SE TRESLO! TRUDNU Kristinu čeka ista SUDBINA kao Ivanu?! (FOTO)

Kristijan Golubović je domaćoj javnosti dobro poznat a prvenstveno jer je jedan od onih koji pripadaju svijetu kriminala, ali isto tako i po njegovom učešću u rijaliti programima. On je bio učesnik Farme, ali i Zadruge koja je već godinama popularna i broj jedan na našm prostorima.

Kristijan je i ove šeste sezone učesnik Zadruge, a već je imao jedan žestok obračun sa Urošem Ćertićem, ali su izgledali svoje odnose. Pred početak rijalitija njegova djevojka Kristina slavila je rođendan, i to je bio jako lijep povod da oni svoju vezu podignu na viši nivo pa ju je tako Kristijan zaručio. Upravo sa njom je Kristijan prije dvije godine u Zadruzi prevario svoju tadašnju suprugu Ivanu sa kojom se nakon Zadruge razveo.

Zbog toga se jako puno pričalo o tome da li će Kristijan da joj ostane vijeran ili će i ona da doživi istu sudbinu kao njegova bivša žena Ivana. Kako stvari trenutno stoje Kristijan je blizu tome da to i ostvari, i to vjerovali ili ne sa maloljetnicom, a radi se o Valentini Stanković. Ona se za sada nije istakla ni po jednoj priči, pa je odlučila da puca visoko. Tokom porodičnog sastanka Valentina je ležala na krevetu, a onda joj je prišao Kristijan koji je legao preko nje, i tako su ležali neko vrijeme, a na to niko nije reagovao.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *