POSLE SAOBRAĆAJKE OSTAO INVALID! TUŽNA SUDBINA BEBANA IZ “PORODIČNOG BLAGA”: Niko nije ni slutio! (FOTO) - Izvorno
admin 2022-09-26

Kao mladi smo skoro svi gledali igranu seriju ‘Porodično blago’ koja se emitovala nedjeljom na mnogim TV kanalima. Ostali su nam svi u jako lijepom sjećanju, ali danas donosimo priču o jednom od glumaca iz ove odlične serije. Vukašin Marković je u ovoj seriji igrao ulogu Bebana.

Do prije nekoliko godina za njega su svi znali samo kroz ulogu Bebana i tako je ostalo godinama nakon snimanja i emitovanja ove serije. Uspjeh je doživio i na muzičkom polju, a sa svojim bendom, koji se zove ‘irieFM’ postao je muzičar koji je ipak poznat po svom imenu i prezimenu.

Vukašin danas izbjegava javnost i rijetko kada možemo da vidimo da daje neku izjavu ili intervju za neke novine a posebno kada je riječ o privatnom životu. On takođe ima veliku ljubav i strast prema motorima, pa je nedavno otkrio jednu anegdou vezanu za motore ali i detalje iz svog djetinjstva. Maštao je o motorima kao dječak, ali su roditelji a uvijek bili protiv toga. Otac mu je imao tešku saobraćajnu nesreću zbog motora pa je ostao nepokretan, te je zato bio protiv toga da i njegov sin ima motor.

Vukašin kada se osamostalio, kupio je sebi motor, imao je svijest o svim posljedicama koje motor nosi sa sobom, ali već osam godina vozi motor, i nikada se ništa nije desilo. Opremio je i splav u Beogradu i čim nastupi proljeće, to je mjesto gdje možemo da ga nađemo.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*