VELIKA POTRESNA ISPOVEST NIKOLINE PIŠEK: Otkrila kako živi nakon SMRTI MUŽA, ali i još nešto što ZANIMA NACIJU (FOTO)

Nikolina Pišek je prije par dana u svom velikom intervjuu progovorila iskreno o svom životu nakon smrti muža Vidoja Ristovića. Ovom prilikom je otkrila kako sada živi i na čemu joj je najveći fokus, a također je priznala da je na svojoj velikoj boli vidjela koliko ima pravih prijatelja oko sebe.

‘Okupirana sam preslaganjem u svom životu. ,Situaacija je kao da vas je zemljotres pogodio, sudaare se tektonske ploče, dođe do velikih pomaaka, vaša realnost se odjednom promjeni, i ništa nije isto kao što je prije bilo. Nakon toga slijedi niz manjih potresa, vibracija koje naprosto slažu stvari na svoje mjesto, tako da proći će još neko vrijeme dok se meni teren ne stabilizuje i dok ne bude na mjestu na kojem bi trebalo biti. Sada mogu u potpunosti realno shvatiti u kojoj novoj realnosti zapravo živiim, i mislim da nisam jedina tu’.

Dodala je da su prijateljstva jako važna i izvanredno je posložiti život na neki način ko su ti ljudi na koje možeš računati, ali ovakve tektonske promjene uvijek iznenade tako za neke ljude za koje je mislila da su oni na koje može uvijek da računa, shvatila da su tu bili samo dok je bilo dobro.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *