“VRATI0 SAM SE RANIJE SA POSLA, A ONDA SAM VIDEO ŠTA MOJA DEVOJKA RADI U KREVETU”: Nije mogla da stane od UZBUĐENJA…

Donosimo vam jednu ispovjest koja je mnoge šokirala i ostavila bez komentara. Jedan muškarac je došao kući s radnog puta kako bi iznenadio svoju djevojku za njen rođendan. Riječ je o muškarcu od 30 godina a djevojka ima 28 godina i zajedno su već četiri godine. Predaju u istoj osnovnoj školi i nakon godinu dana veze preselili su se da žive zajedno. Dijelili su interese za biciklizam i kuhanje i stvari su išle jako dobro, ali onda je njegova devojka počela da trči u lokanom sportskom klubu i da ima divnog treneraa.

Djevojka je počela izlaziti tri puta u sedmici na tračnje i prijavila se na neki polumaraton. Kada je vraćao film unatrag činilo mu se čudnim što bi ona ponekad skinula sportsku opremu i vratila je u fioku umjesto da je opere kao da se nije oznojila u njoj.

‘Ja sam nju pitao da li postoji neki muškarac za kojeg se interesuje u klubu, ali ona mi je rekla: ‘Dušo, sve su to žene, nema muškaraca’. Otputovao sam na trodnevnu konferenciju, ali slijedećeg dana, ljudi su padali od bolesti, uključujući tri glavna govornika, pa smo otišli kući dan ranije. Oduševljen sam bio jer je mojoj devojci bio rođendan’- rekao je on.

‘Kad sam došao kući i otvorio vrata spavaće sobe, zatekao sam djevojku sa nepoznatom ženom u krevetu. Odmah sam otišao u pab da utopim tugu. Priznala mi je kasnije da ima aferu već dva mjeseca, te me zamolila da pričekam dok odluči ko joj je draži, njena treneka ili ja’.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *