APOKALIPTIČNA SCENA USNIMLJENA U HRVATSKOJ, GLEDAJTE SAMO ŠTA SE POJAVILO NA NEBU: Prizor ostavlja u NEVERICI (VIDEO)

Kod otoka Prvića snimljena je jedna pijavica, a ovakvih pojava može biti još u danima koji su pred nama a to je prognozirala meteorolog N1 televizije Tea Blažević. .Uzrok ovakvih nestablinih vremenskih prilika je sredozemnaa ciklona koja se svojim centrom premješta preko Jadrana i izaziva katastrofe.

Na snazi se nalaazi i upozorenje Meteoalarma na moguće nevrijeme kao i lokano obilniju oborinu uslijed koje su moguće bu.jičine i urbaane poplaave. Mogući su i izraženiji lokalni pljuskovi i grmljavina pa u kratkom vrem.enskom roku može da padne veća količina kiše, a očekuju se i jači olujni udari vjetra.

Sutra se najavljuje i promenjivo oblaačno vrijeme, uz mjestimičnu kišu, ponegdje i obilniju, prognozira DHMZ. Mogući su i izraženiji pljuskovi s grmljavinom, u prvom dijelu dana najprije na Jadranu i uz njega, a potom i u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj.

 

Na kopnu ujutro može biti magle. Očekuje se i vjetar slab do umjeren južni i jugozapaadni, popodne u okretaju na sjeverni uz pljuskove prolaz,no i jaak.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *