PRŠTI U ŠIMANOVCIMA! Aleksandra UHVAĆENA u TROJCI: Vlažn0 akc**anje u tuš kabini sa OVIM frajerom će vas ŠOKIRATI! (VIDEO) - Izvorno
admin 2022-09-27

Pauza između pete i šeste sezone rijalitija Zadruga trajala je samo mjesec dana a pravim fanovima se to činilo zapravo kao vječnost. Navikli smo se da se u večernjim satima itekako zagrije atmosfera u Šimanovcima, te da imamo zanimljive situacije kada samim zadrugarima popuste živci.

Do sada smo imali smo čak i dvije ekcesne situacije u kojima je opet glavna uloga bio Kristijan Golubović. Tada je nastradao Uroš, koji je faktički prebijen, a jučer mu se Neca vjerovali ili ne , popi*ao na krevet. Očigledno je da Uroša zadrugari nikako ne vole, ali njegova ličnost je odlična za cijeli program, pošto mnogo nervira ukućane.

No, ono što svi čekaju jesu i prve vrele akcije koje se dese svake sezone, a sinoć smo imali i neku od naznaka da će se nešto takvo jaako brz.o dogoditi.

Aleksandra Momčilo, Tamara Ćosić i Danijel Višić su se tuširali zajedno, a naime njih dvije se uopšte nisu stidele jedne druge, te su krenule jošv više da se skidaju. No, Danijel je ostao u donjem vešu, a sa vremena na vrijeme su bacali i oko prema kamerama.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*