Beograd u strahu! SERIJSKI S**0VATELJ IGOR (44) JUTROS SNIMLJEN NA 3 LOKACIJE: Žene su u velikom strahu, a ovo LEDI KRV U ŽILAMA!

U Beogradu su gotovo pa sve žene u velikom strahu, jer je na slobodu izašao jedan od najvećih si lo va telja u Srbiji u posljednjih 20 godina. Sada se postavlja pitanje kako je moguće da je država dozvolila taako nešto da se desi?

No, ipak trebamo biti realni pa reći da ne mora da znači da će opet nešto napraviti ali ipak ina ona staara narodna: ‘Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikad’. Višestruki silo vatelj Igor Milošević ima 44 godine a prvi put je sil*vao ženu sa samo 14 godina. Masovno ga žene slikaju po gradu, i dijele na društvenim mrežama. Igor je do 2008. godine bio u zatvoru pa je opet počinio tri sil?vanja a onda je opet bio u zatvoru donedavno, a jedan mladić se oglasio i naapisao situvaciju sa lica mjesta.

‘Igor Milošević je primijećen u autobusu 17-ici u bulevaru maršala talbuhina. Djevojka mi se se vraćala sa posla iz druge smjene u pratnji kolegice. One su prepoznale njegovo lice preko objava na vašoj stranici. Odmah sam otišao da ih sačekam i njenu kolegicu sam poslao taksijem kući. Ja ga nisam vidio ali njih dvije su bile pune straha i suza i iz straha nisu smjele slikati lice’.

Mnoge žene kažu da njega treba poslati na liječenje a ne na slobodu, ono što je najgore, po beogradskim insajderima se tvrdi da Igor sada radi. posao taaksiste.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *