Devojka u avionu SNIMILA šta besramna putnica radi MUŽU: Možda postoji drugo objašnjenje! (VIDEO)

Jednu jako interesantnu priču na društvene mreže postavila je jedna djevojka kojoj je ova situacija kojoj je svjedočila privukla pažnju.

 

@callmekarima Maybe they have an open marriage? I am confusion (Spam @Karima ♬ She Knows – J. Cole

Djevojka je bila u avionu, i ona je na mobilnom telefonu druge žene primijetila nešto što ju je jako iznenadnilo, pa je ona to odlučila da podijeli sa svojim pratiocima na Tik Toku. Žena je putovala sa svojom djecom i mužem, a na telefon joj je stigao veliki broj notifikacija sa Tindera. Zbog toga je odlučlila da snimi njen telefon, i zumirala je ekran, na kojem se vidjelo da ona ima čak 22 obavještenja na aplikaciji koja inače služi za online upoznaavanje.

Nakon što je ona to objavila na Tiktoku, mnogo je onih koji su bili šokirani sa time što ona uopšte koristi tu aplikaciju, a u braku je. No, bilo je i onih koji su tvrdili da oni možda imaju otvoreni brak, i da njenom suprugu ne smeta to, pa je tako jedan od komentara glasio: ‘Smatram da je kraj blizu. Mnogo ljudi je nevjerno bez obzira na pol’, a drugi je bio: ‘Pa ona to ima na početnom ekranu, i ne skriva to’.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *