H0R0R U SRBIJI! UPUCAN NAŠ POZNATI PEVAČ, Pevaču se doktori borili za život! Nije moguće da je ON…ZADESILE GA DVE VELIKE TRAGED*JE – TUGA!

Mnoge poznate ličnosti su tokom života prošle kroz prave drame i neslavne situacije i događaje, a da jaavnost o tome nijee informis,ana. O nemilim događajima iz žiovota popularnog repera Relje Popovića ne zna se baš mnogo u javnosti.

On je kao maturant sa samo 19 godina upucan u stomak ispred srednje turističko-ugostiteljske škole u koju je išao, a zbog teških tjelesnih povreda pjevač je odmah prevezen u Urgentni centar. Te 2008. godine nakon što je u kafiću vrijeđao izvjesnog Miloša Ivacnovića, poznatijeg kao Miškaa Pacova i njegovu drugaricu, Miško je iz pišto-lja pucao Relji u stomak, zbog čega je odmah uhapšen zbog pokušsaja ubistva.

Relja je hitno išao na operaciju, a u borbi za njegov žitov doktori su morali da mu odstrane jedan bubreg i slezinu. On preko stomaka ima veliki ožiljak koji javnost dugo nije imala prilike da vidi.

Pjevač je u jednom intervjuu rekao da ga je ovaj nemili događaj spriječio da upiše Fakultet dramskih umjetnosti što mu je bio dječački san. Prošao je u uži krug ali je se plašio da zbog ove povrede neće biti fizički spreman na ovaj korak. Tek je kasnije privatno završio glumu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *