KREMIRALI SU GA A ON SE POJAVIO NA VRATIMA KUĆE NAKON NEKOLIKO DANA: Svet bruji o ovom čoveku, a priča je nerealna… - Izvorno
admin 2022-09-28

Porodica Migela Anhela Gomara de Lunee(74) koja je iz Meksika preživela je pakao zbog njegove navodne smrti. Migel Anhela su kreminuli, ali policija ga je pronašla nekoliko mjeseci kasnije kako normalno šeta ulicom.

Anhel Migel je pobjegao iz staračkog doma, pa je otišao na piće i prespavao napolju. On je molio prolaznike da mu daju šta novca kako bi mogao da još pije. Poslije nekoliko mjeseci potrage za njim u hladnom zimskom periodu, policajci su pronašli tijelo koje je odgovaralo njegovom opisu.

Kćerka je vidjela slike lesha, ali on je bio u jako lošem stanju da je vrlo teško mogla da prepozna da li je to njen otac. No, ipak pod pritiskom policije, ona je potpisala papire koji su potvrdili njegovu samrt. Sahrana je održana par dana kasnije i tijelo je kremirano. No, porodica je zatim dobila još jedan poziv, javljeno im je da je Migel pronađen živ. Starac je došao kući pijan iz bolnice, u zavojima zbog povreda na glaavi koje je zadovbio tokom svog odsustva.

‘Svi su mislili da sam mrtav, ali ja sam samo hodao i hodao'– rekao je starac. Porodica je bila šokirana kada im je policijaa saopštila da je on lociran na ulici, a nije poznato čija kremacija je izvršena.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*