Milica iz Stepojevca izgubila NEVIN0ST dok su njeni bili na pijaci: “Celo selo se DIGLO protiv mene”

Djevojka po imenu Milica koja je iz Stepojevca otvorila je dušu prije pet godine i podijelila ispovijest u kojoj je otkrila kako je razvila jedan oblika zavisnosti koji joj je u potpunosti promijenio život.

Zavisnost od sek sa je počela kada je otkrila kutiju puno po rno filmovaa. Fotke gol ih žena sa bujnim grudima pred kojima su klečali muškarci uzbudli su je na neki način. Dobila je želju da ona postane jedna od tih žena, a zatim je počela sve da sek su alizije. Sa 14 godna je imala prvog dečka i njena zavinost je poprimila novu fizičku formu. Dirali su se ispod ćebeta a takođe je pokušavala da mu pruži i or alno zadovoljstvo, baš kao one žene u novinama. Osjećala je kao da je pronašla svoju dužnost, i bila je kao one žene iz časopisa sa velikim grudimaa.

‘Kada sam imala 16 godina počela sam se se zabavljati sa novim, starijim dečkom iz kraja. Izgubila sam nevi nost s njim dok su moji bili na pijaci. Naša veza je bila veoma inti mna i svoju ‘dužnost’ sam ispunjavala i onda kada mi uop,šte nije bilo do toga jer mi je tada trebao najveiše. Ukoliko mu ne bih dala, vjerovala sam da će me ostaviti i da ću ostati sama.

Kada sam imala 18 godina sil ovao me bivši dečko, nakon toga sam počela da se gubim. Odnose sam imala gdje god sam mogla. Muškarce sam birala koji su bili slični mom silov atelju, emotivno udaljene i spavala sam sa njima kako bih se osjetila vrijednom. Imala sam odnos i sa njegovim najboljim drugom kako bih ga učinilaa ljubobmornim.

Odnosi više nisu imali veze sa ljubavlju, postao je borba koju sam morala da dobijem. Ovo me je učinilo da se osjećam depresivno, samo sam se viđala sa muškarcima koji su dolazili na intimnee odnose.

Uvlačila sam sve muškarce u svoje avanture, oženjene, razvedene, mlade i stare, lijepe i ružne. Brzo se saznalo, pa se čitavo mjesto diglo protiv mene i morala sam da se preselim.

Očajnički mi je potrebna prava veza, ljubav i poštovanje, ali sve dok ne povratim svoju moć, neću prestati da spavam sa muškaarcima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *